Hlavní obsah

Při letu z Moskvy do Ostravy se ženě ztratil prsten za milión

Právo, Aleš Honus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Prsten za milión korun a další šperky v hodnotě asi 150 tisíc korun zmizely třicetileté ženě během letu z Moskvy do Ostravy. Událost vyšetřuje ostravská policie, která pravděpodobně požádá o pomoc kolegy z Ruska.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Ruska přiletěla na letiště do Ostravy Mošnova ve středu odpoledne. Vyzvedla si zavazadlo a spolu s rodinným příslušníkem odjela do Ostravy, kde má byt. „Poškozeného uzamykacího mechanismu zavazadla si všimla až v bytě. Poté byla věc oznámena policii,“ uvedla mluvčí ostravské policie Gabriela Holčáková.

„Poškozená žena uvedla, že došlo k odcizení dvou prstenů, řetízku a náramku. Nejcennější byl právě prsten z bílého kovu s diamantem, jeho hodnotu žena odhaduje na milión korun. Kriminalisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro zločin krádeže. Trestní zákoník pamatuje na pachatele trestem odnětí svobody od dvou do osmi let,“ dodala mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám