Hlavní obsah

Bez zaplacení utíkal z restaurace, při skoku si zlomil ruku a nohu

Právo, Aleš Honus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Třiadvacetiletý zákazník jedné ostravské restaurace ve středu poobědval, vypil pivo a poté se pokusil bez zaplacení utéct přes okno na toaletách. Při pádu si vážně zlomil ruku a nohu a skončil v nemocnici.

Foto: Profimedia.cz

Článek

O případu, který se odehrál v Ostravě-Porubě, informovala mluvčí policie Gabriela Holčáková. O zraněném muži policisty informoval svědek.

„Ten hlídce sdělil, že při chůzi před něj nenadále spadl z budovy muž, proto okamžitě kontaktoval zdravotníky. Zraněný policistům uvedl, že v blízké restauraci poobědval a vypil pivo, načež chtěl zaplatit, ovšem zjistil, že u sebe nemá tolik finančních prostředků, aby objednávku uhradil. V obavách z ostudy se měl rozhodnout situaci vyřešit svým odchodem z restaurace,“ uvedla Holčáková.

Z restaurace odešel přes okno na toaletě, ze kterého se dostal na střechu přilehlé budovy. Když pak skočil na chodník, zranil se. „Informace byla shodná s tvrzením servírky restaurace, která potvrdila, že muž byl hostem a útratu nezaplatil,“ dodala mluvčí.

Záchranáři muže převezli do nemocnice. „Utrpěl středně těžké zranění horní a dolní končetiny, vypadalo to na zlomeniny. Převezli jsme ho na úrazovou ambulanci Městské nemocnice Ostrava,“ uvedl mluvčí záchranky Lukáš Humpl.

Reklama

Výběr článků

Načítám