Hlavní obsah

V Karlových Varech dopadli Ukrajinku, měla zpronevěřit tři miliardy

Právo, Rudolf Voleman

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary

Policie v jednom z karlovarských hotelů zadržela 48letou Ukrajinku. Na tu byl v Kyjevě vydán mezinárodní zatykač kvůli zpronevěře tří miliard korun. Nyní jí hrozí až 12 let za mřížemi.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

"Policisté zadrželi v úterý kolem 13:00 v jednom z karlovarských hotelů osmačtyřicetiletou cizinku, která měla zákaz vstupu do schengenského prostoru a na níž byl vydán mezinárodní zatykač," uvedla mluvčí karlovarské krajské policie Andrea Kávová.

"Žena, která pobývala na našem území neoprávněně, se měla na Ukrajině dopustit mnohanásobné majetkové trestné činnosti se škodou v přepočtu tří miliard korun," pokračovala mluvčí.

"Zadržená žena jako jednatelka společnosti ve spolupráci s dalšími osobami zpronevěřila výše uvedenou částku spojenou s nákupem akcií a odprodejem podílů. V současné době je v policejní cele a bude převezena do Plzně k soudu, kde se rozhodne o dalším řízení,“ uzavřela Kávová.

Reklama

Výběr článků

Načítám