Hlavní obsah

Agresora z plzeňského baru dopadli policisté během několika hodin

Právo, Ivan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň

Kamerový záznam brutálního přepadení v jednom z plzeňských barů, který ve středu zveřejnily Novinky, vedl k rychlému dopadení pachatele. Už ve stejný den večer policie násilníka zadržela. Třiačtyřicetiletý muž ze severního Plzeňska se bude zodpovídat z loupeže.

BEZ KOMENTÁŘE: Přepadení v baru v PlzniVideo: Policie ČR

 
Článek

"Díky zveřejněné relaci začalo od středeční třetí hodiny odpoledne na tísňovou linku 158 volat několik desítek spoluobčanů. Ti měli cenné informace, které začali kriminalisté okamžitě prověřovat," sdělila policejní mluvčí Simona Čejková.

"Díky kvalitě kamerovému záznamu někteří lidé poznali i samotného pachatele," uvedla Čejková a dodala: "Chceme občanům poděkovat, že nebyli lhostejní k dění kolem sebe a svými cennými informacemi a podněty pomohli k dopadení pachatele."

Lupič přepadl ve středu brzy ráno obsluhu baru v plzeňské Husově ulici. Barmana praštil do hlavy lahví od piva, pak jej dále fyzicky napadl a nakonec utekl s ukradenou peněženkou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám