Hlavní obsah

Kradl jsem kvůli své milé, hájil se drze brněnský zlodějíček

Právo, pko

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kabelka jako milý dárek pro svou milovanou? Proč ne. Tak možná uvažoval teprve osmnáctiletý mladík, který si vhodný model vyhlédl v těchto dnech před brněnským Hlavním nádražím. Jenže jeho vyhlédnutá kabelka měla jednu vadu, na rameni si ji totiž nesla stejně stará dívka.

Článek

To ale pobertu nemohlo odradit a po kabelce skočil. Jenže dívka nechtěla dát kabelku lacino, a tak začala divoká přetahovaná, při které neurvalec na mladou ženu vulgárně pokřikoval. Nakonec se mu povedlo jí tašku vytrhnout a s kořistí se vydal na útěk.

Jenže v patách měl pronásledovatele, který si tahanice všiml a prchajícího zlodějíčka se jal pronásledovat. Sprint po ulici Dornych nakonec skončil u místního obchodního domu, kde se k pronásledovateli přidali další dva muži, kriminalisté, kteří zde shodou okolností prováděli šetření. Na místo nakonec doběhla i okradená žena a mohla poděkovat pětadvacetiletému zachránci svých věcí.

„Další jednání se již odehrávalo na policejní služebně, kde si podezřelý mladík vyléval srdce. Tvrdil, že je zamilovaný a kradl jen kvůli své milé. Nezapomněl dodat, že lituje svého činu a dokonce se prý chtěl na místě okradené omluvit, což pochopitelně nemohl udělat, protože po náročném útěku nemohl popadnout dech,“ prohlásila policejní mluvčí Andrea Straková s tím, že mladíkovi nyní hrozí až deset let za mřížemi.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám