Hlavní obsah

Tramvaj srazila v Olomouci šedesátiletou ženu

Právo, Petr Marek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olomouc

Šedesátiletou ženu srazila ve čtvrtek odpoledne tramvaj v centru Olomouce. Se zraněními byla převezena do nemocnice. Zdejší dopravní podnik (DPMO) musel přerušit tramvajový provoz v obou směrech.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Článek

„Žena kolem 13.30 hodin přecházela vozovku mimo přechod pro chodce. Od Atlantu chtěla přejít na nástupní ostrůvek tramvajové zastávky u okresního soudu. Při přecházení přehlédla tramvaj jedoucí od Náměstí Hrdinů směrem k Tržnici a následoval střet,“ informoval Právo olomoucký policejní mluvčí Petr Čunderle.

„Žena byla ošetřena na oddělení urgentního příjmu se středně těžkým poraněním hrudníku. Není v přímém ohrožení života, její stav je stabilizován. Hospitalizovaná je na úrazové jednotce intenzivní péče,“ řekl Právu mluvčí Fakultní nemocnice v Olomouci Egon Havrlant.

Podle mluvčí DPMO Magdalény Kopřivové byl tramvajový provoz přerušen v obou směrech na 25 minut. „Ve směru nehody se začalo znovu jezdit po 45 minutách,“ dodala Kopřivová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám