Hlavní obsah

Kuchař ve škole opařil kolegyni polévkou, žena skončila v nemocnici

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Opava

Těžkým zraněním jednapadesátileté kuchařky skončila příprava oběda v jedné ze základních škol v Opavě. Kuchaři se při přelévání polévky převrhnula nádoba a vařící polévka se vylila na nohy ženy, která stála vedle něj.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Rychlá zdravotní služba dostala oznámení o zranění kuchařky ve středu v osm hodin ráno. „Jednašedesátiletý kuchař přeléval horkou polévku, přičemž mu kbelík s polévkou sklouzl na hranu várnice. Následně došlo k vylití polévky přímo na nohy vedle stojící kuchařky. Zraněná žena byla poté sanitním vozidlem převezena k ošetření do opavské nemocnice, kde byla na jednom z oddělení hospitalizována,“ uvedl mluvčí opavské policie René Černohorský.

Předběžná doba léčení je stanovena na tři týdny. „Dechové zkoušky obou zaměstnanců byly negativní. Věc dále šetří policisté obvodního oddělení, kteří budou zjišťovat, zda nedošlo k porušení zákonem stanovených předpisů bezpečnosti práce,“ dodal mluvčí policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám