Hlavní obsah

Řidič se chtěl po nehodě zabít, skočil pod auto hasičů

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlín
Aktualizováno

Velmi nepříjemnou situaci prožili v pondělí večer zlínští hasiči, kteří byli přivoláni do Štefánikovy ulice na pomoc k dopravní nehodě. Pod kola jejich zásahového vozu tam nečekaně skočil opilý řidič z nehody, ke které spěchali. Muž tak chtěl vyřešit situaci, v níž se po nehodě ocitl.

Článek

Jednotka profesionálních hasičů vyjela k nehodě po devatenácté hodině. Hasiči na místě zjistili, že Škoda Felicie narazila zezadu do odstavené dodávky Iveco čistící firmy.

Hasiči z nedaleké stanice byli u nehody doslova do minuty. „Při přijíždění k místu nehody došlo k situaci, kdy pod brzdící a zastavující výjezdový speciál skočil řidič z osobního auta. Ten byl mnohatunovým vozem odhozen asi metr ze silnice,“ řekl mluvčí hasičů Ivo Mitáček.

Silně opilý muž krvácel z nosu a následně byl předán posádce zdravotnické záchranné služby. Při nakládání do sanitky muž záchranářům sdělil, že chtěl spáchat sebevraždu, a tímto způsobem hodlal řešit své osobní problémy z nehody.

Mimořádná událost byla následně šetřena policií, dechová zkouška u řidiče hasičského vozu vyloučila pití alkoholu před jízdou.

„Podle svědků se řidič krátce po nehodě nejdříve neúspěšně pokusil skočit pod jiné projíždějící auto. O chvíli později se situace opakovala, tentokrát s přijíždějícím vozem hasičů,“ doplnil Mitáček.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám