Hlavní obsah

Auto na přechodu srazilo ženu, která pomáhala dětem přejít silnici

Právo, Aleš Honus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Děhylov

Osmašedesátiletý řidič srazil v pondělí ráno na přechodu pro chodce v Děhylově u Ostravy ženu, která tam pravidelně převádí děti do školy. Žena skončila v nemocnici. Děti při nehodě zraněny nebyly.

Článek

Informaci poskytla v pondělí ráno mluvčí opavské policie Dagmar Schindlerová. „Řidič osobního auta, které přijíždělo ve směru od Ostravy, srazil ženu, která měla na sobě výstražnou vestu a v ruce blikající terč se světlem,“ řekla mluvčí

Šestapadesátiletou ženu převezla záchranná služba do nemocnice. „Byla při vědomí, je tam podezření na poranění páteře. Nelze ale vyloučit ani závažnější zranění. Přesnou diagnózu ukáže až vyšetření v nemocnici,“ uvedl mluvčí záchranky Lukáš Humpl.

Policie u řidiče i u sražené ženy provedla dechovou zkoušku, která nezjistila přítomnost alkoholu. Bližší informace o průběhu nehody ukáže až výslech zraněné ženy a svědků. „Žena zatím vyslechnuta nebyla. Řidič ale vypověděl, že mu vešla do jízdní dráhy a že nestačil zastavit,“ doplnila mluvčí policie Schindlerová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám