Hlavní obsah

Rusky mluvící muži přepadli ostravskou hernu

Právo, Aleš Honus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Po pachatelích ozbrojené loupeže jako vystřižené z akčního filmu pátrají ostravští kriminalisté. Ve čtvrtek zveřejnili fotografie a videozáznam zločinu, který se stal ve dvě hodiny v noci 25. října v herně na ostravském sídlišti Bělský Les.

Článek

Dva maskovaní pachatelé vešli do provozovny na ulici B. Četyny a jeden z nich namířil střelnou zbraň na 42letého číšníka.

„Rusky si vyžádal vydání peněz. Oba pachatelé byli oblečeni do černého oděvu, navíc maskováni kuklami. První z nich mířil na číšníka zbraní, druhý byl ozbrojen teleskopickým obuškem, kterým manipuloval, stál u vstupu a zřejmě hlídal,“ uvedla mluvčí policie Gabriela Holčáková. Loupež podle ní proběhla velmi rychle, číšník ve strachu vydal peníze a pachatelé utekli.

„Podezřelý, který vyžádal vydání peněz, byl vysoký asi 175 až 180 centimetrů, oblečen byl do černé kožené bundy v délce do pasu, tmavé mikiny s kapucí, kterou měl nasazenu na hlavě, obličej neznámého byl maskován černou kuklou s otvory. I druhý pachatel byl oblečen do tmavého oděvu, bundy s kapucí na hlavě, tmavých kalhot a tmavých bot,“ dodala mluvčí.

Policie žádá svědky, kteří mohou uvést k věci jakékoliv informace, aby kontaktovali linku 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám