Hlavní obsah

Na R7 se převrátila cisterna s asfaltem, řidič zemřel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Cisterna převážející asfalt havarovala na 26. kilometru ve směru na Prahu nedaleko Tuřan na Kladensku. Řidič automobilu zemřel, nehoda zablokovala silnici R7 v obou směrech. Komunikace by měla být uzavřena do pozdního odpoledne. Policisté dopravu odklánějí.

BEZ KOMENTÁŘE: Na R7 se převrátila cisternaVideo: Novinky

 
Článek

Sedmatřicetiletý řidič z Brněnska převrátil svůj vůz na 26. kilometru ve směru na Prahu. Těžce zraněného muže museli hasiči z kabiny vystříhat. Ještě před převozem do nemocnice zraněním podlehl, přivolaný vrtulník záchranné služby se vracel prázdný. Při havárii vznikla třímiliónová škoda, příčinu vyšetřovatelé zjišťují.

Podle mluvčí středočeských hasičů Lenky Kostkové se vůz, který převážel asfalt, při nehodě převrátil na bok. Menší množství asfaltu a provozní kapaliny pak vyteklo na vozovku.

"Z Litvínova dorazí prázdná cisterna, do které bude asfalt přečerpán. O manipulaci s havarovaným automobilem se postará soukromá firma," řekla Kostková.

Silnice bude uzavřena, dokud se asfalt nepřečerpá.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám