Hlavní obsah

Při hromadné nehodě na Karvinsku zraněni tři lidé

Právo, ab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Patrně nepozornost je za nehodou tří osobních aut, která se stala v neděli ráno v Petřvaldě na Karvinsku. Zraněni byli tři lidé.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Článek

Jak Právu řekla mluvčí karvinské policie Zlatuše Viačková, podle prvotního zjištění policie 26letá řidička Renaultu Clio se chtěla na silnici otočit a začala manévr. „Nepodívala se přitom do zrcátka, takže přehlédla vozidlo Škoda Superb, které jelo za ní. Došlo ke střetu, náraz Škodu Superb vymrštil na protější stranu silnice, kde superb narazil do vozidla Renault Laguna, které tam stálo na kraji cesty,“ popsala Viačková s tím, že jde o prvotní verzi, šetření nehody dále pokračuje. „Zranění budou vyslechnuti, až to dovolí jejich zdravotní stav,“ doplnila.

Nejvážněji byla zraněna 48letá spolujezdkyně ze Superbu. „S poraněním hrudníku a podezřením na poranění páteře a pánve ji záchranáři přepravili vrtulníkem do Fakultní nemocnice v Ostravě-Porubě,“ řekl mluvčí moravskoslezské záchranné služby Lukáš Humpl. Dvaapadesátiletého řidiče Superbu a řidičku Clia záchranáři převezli do nemocnice v Havířově.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám