Hlavní obsah

Osm dětí se zranilo v Děčíně poté, co se s nimi převrátil traktor s valníkem

Právo, koc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Děčín

Zahradní malotraktor s valníkem, na kterém sedělo deset žáků základní školy a jejich učitel, se ve středu po poledni převrátil v děčínské čtvrti Křešice. Osm dětí skončilo s různými zraněními v nemocnici. Čtyři z nich musely být hospitalizovány, stejně jako jejich učitel.

Foto: Petr Nový, Novinky

Článek

Nehoda se stala při výuce v ovocném sadu. Traktůrek se na mokrém svahu převrátil na děti, sedící na valníku. „Příčiny a okolnosti nešťastné události prošetřujeme,“ uvedla policejní mluvčí Alena Romová.

Do děčínské nemocnice bylo převezeno osm dětí. „Čtyři byly po ošetření různých odřenin propuštěny v doprovodu rodičů domů. Zbývající zůstaly v nemocnici se zraněními od otřesu mozku po zlomeniny. Nicméně lze je označit za lehká,“ řekl Právu mluvčí společnosti Krajská zdravotní Jiří Vondra.

Nejhůře podle něj dopadl učitel žáků. „Zranění jeho dolní končetiny si vyžádá operační zákrok, následně bude hospitalizován na chirurgickém oddělení,“ dodal Vondra.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám