Hlavní obsah

Zpěvačka Dara Rolins půjde k soudu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Státní zastupitelství zamítlo stížnost právníka zpěvačky Dary Rolins proti obvinění policie v souvislosti s její dopravní nehodou, při které zemřel jeden člověk. Zpěvačka tak půjde před soud. Informaci potvrdila manažerka zpěvačky Eva Skallová.

Článek

„Je to podle našeho předpokladu. Věříme, že při soudním líčení bude Dara Rolins očištěna,“ řekla v pátek Novinkám mluvčí zpěvačky Eva Skallová.

Tento týden byla Rolins obžalována. Právu to řekl zdroj ze státního zastupitelství, které obžalobu podávalo. Informace potvrdil také právník rodiny zemřelého Karel Friml.

Zpěvačce hrozí za usmrcení z nedbalosti s následkem smrti až šestileté vězení.

Zpěvačka se svým vozem Mercedes Benz vloni v červenci přijížděla krátce po dvanácté hodině ulicí V Šáreckém údolí od ulice Horoměřická. V pravotočivé zatáčce se střetla z nezjištěných příčin s řidičem na skútru. Ten pak po třech hodinách v nemocnici svým zraněním podlehl.

To, že vůz řídila Dara Rolins, řekla médiím manželka mrtvého muže. Policie později potvrdila, že za volantem seděla sedmatřicetiletá žena. Umělkyně podle médií nabízela pozůstalým milionové odškodné, rodina však požadovala částku desetinásobně vyšší.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám