Hlavní obsah

Trojnásobný vrah z Mukařova použil několik nožů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jednadvacetiletý mladík, kterého policie obvinila ze srpnové trojnásobné vraždy v Mukařově u Prahy, s vyšetřovateli stále nespolupracuje a nevypovídá. Policie tak stále nezná jeho motiv.

Foto: Radek Plavecký, Právo

Kriminalisté pracují na místě vraždy.

Článek

"Motiv činu zatím jenom tušíme, ale potřebujeme si ho potvrdit právě výpovědí obviněného," sdělil pro Týden.cz dobře informovaný zdroj, který prozradil, že vražedný nůž nebyl jeden, ale bylo jich několik.

Policie motiv činu, ani bližší informace k vražedným zbraním neposkytla. Oficiálně k případu stále žádné informace nepodává. Jisté zůstává to, že v domě a před domem zůstali celkem tři mrtví lidé. Podle Týdne je nejpravděpodobnější verzí ta, že mladík dívku miloval, jeho lásku ale neopětovala. Proto ji i jejího přítele zabil.

Jedna z verzí, se kterou vyšetřovatelé pracují, je ta, že muž nejdříve v domě zavraždil 24letou dívku s jejím přítelem, před domem na ulici pak ubodal i otce dívky. Řádění přežila jen matka dívky., které obec zajistila náhradní ubytování. Dva týdny strávila v psychiatrické léčebně. Starosta obce tvrdí, že má informace, že se žena do obce vrátí.

Foto: Radek Plavecký, Právo

Kriminalisté pracují na místě vraždy.

Kriminalisté podle Týdnu čekají na výsledky znaleckých posudků a zpracovávají stopy zajištěné na místě činu. Stále probíhají výslechy, policisté vyslýchají desítky lidí.

Po zadržení obviněný mladík zkolaboval a strávil několik dnů v psychiatrické léčebně. Podezřelý mezitím stále zůstává ve věznici v pražské Ruzyni. I tam na něj dohlíží psycholog.

Čin se stal 10. srpna, dva dny poté byl muž po rozsáhlé pátrací akci dopaden. V polovině měsíce muže kriminalisté obvinili z omezování osobní svobody a trojnásobné vraždy. V případě uznání viny může jít až na doživotí za mříže.

Obyvatele Mukařova šokovala trojnásobná vraždaVideo: Novinky

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám