Hlavní obsah

Policie zadržela muže podezřelého ze tří vražd v Mukařově

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mukařov
Aktualizováno

Policisté v pátek zadrželi muže, který je podezřelý, že ve středu večer zavraždil v Mukařově tři lidi. Ubodal je nožem. Jde o jednadvacetiletého mladíka ze Středočeského kraje.

Foto: Radek Plavecký, Právo

Kriminalisté pracují na místě vraždy.

Článek

"Jeho současný zdravotní stav neumožňuje zahájit proti němu trestní stíhání i přesto, že na základě veškerých vyhodnocených stop není pochyb o tom, že je pachatelem trojnásobné vraždy v Mukařově," řekla středočeská policejní mluvčí Soňa Budská.

"Muž zkolaboval během výslechu. V okamžiku, kdy se jeho zdravotní stav zlepší bude zadržen, obviněn a kriminalisté podají návrh na vzetí do vazby. S ohledem na to, že muž zatím nebyl obviněn, nelze sdělovat další informace k případu," doplnila mluvčí.

Také dodala, že muž je nyní v psychiatrické léčebně pod dohledem lékařů a policistů.

Pachatel zabil dva muže a ženu

Jedna z obětí, osmačtyřicetiletý muž, byla ve středu večer nalezena na ulici. Další oběti objevila policie později v rodinném domě. Ležela v něm těla čtyřiadvacetileté dcery a jejího sedmatřicetiletého přítele.

Policie sestavila podobiznu muže, kterého zahlédli svědci sklánět se nad tělem na ulici a posléze utíkat do lesa. Na místě se pohyboval i před činem.

Po pachateli začaly ihned pátrat desítky policistů, vzlétl i vrtulník. Vyšetřovatelé obcházeli sousedy a vyslýchali je.

Obětí pachatele je rodina, která v obci žila mnoho let. Co se v Mukařově ve středu večer přesně stalo, se zatím neví. Policie bližší informace k případu neposkytuje.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám