Hlavní obsah

Náklaďák v Praze zasáhl zrcátkem vrávorajícího opilce, ten nepřežil

Novinky, Petr Nový, Jiří Forman

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Tragická dopravní nehoda se stala v pátek ráno na frekventované pražské Průmyslové ulici, kudy projíždí denně tisíce nákladních vozidel. Jeden z kamiónů srazil chodce, který na místě zemřel. Už tak hustý ranní provoz v okolí se zkomplikoval i po další nehodě o pár metrů dál.

Kamión srazil chodce na pražské Průmyslové uliciVideo: Novinky

 
Článek

„Nehoda u čerpací stanice Agip komplikuje dopravu směrem na Prahu 10. Na místě zasahuje dopravní a záchranná služba, policisté řídí dopravu," řekla policejní mluvčí Eva Kropáčová.

Nehoda se stala u čerpací stanice Agip směrem na Hostivař. Řidič nákladního vozu jel po silnici. Podle informací obsluhy čerpací stanice od benzínky vyšel opilý muž, který si byl v obchodě koupit alkohol.

Snažil se přejít čtyřproudou silnici, řidič nákladního vozu ho uviděl na poslední chvíli. Snažil se ho ještě objet, ale vůz muže zasáhl zrcátkem u spolujezdce do hlavy. Sražený chodec byl na místě mrtvý, záchranáři mu už nedokázali pomoci.

O sto metrů dál, na výjezdu ze stejné čerpací stanice, se o chvíli později srazila dvě nákladní vozidla. Nehoda se sice obešla bez zranění, ale jeden z vozů zasahuje do Průmyslové ulice. Průjezd je tak možný pouze jedním jízdním pruhem a tvoří se dlouhá kolona. Odstraňování nehody potrvá několik hodin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám