Hlavní obsah

Muž bývalé přítelkyni po rozchodu ostříhal vlasy

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Na svého bývalého přítele nebude s láskou vzpomínat devatenáctiletá žena z Brna. Sedmadvacetiletý muž se nedokázal smířit s rozchodem s dívkou a začal jí posílat výhružné textové zprávy. U nich ovšem nezůstal a minulý týden na mladou ženu zaútočil i fyzicky.

Foto: Profimedia.cz

Muž neunesl rozchod a své bývalé dívce ostříhal vlasy.

Článek

„Přes lešení vnikl oknem do bytu, kde se dívka nacházela a nečekaně ji napadl. Udeřil ji pěstí do obličeje a poté škrtil na zemi. Dívce také ostříhal vlasy a vyhrožoval, že pokud někomu něco poví, tak ji zabije,“ popsala chování muže mluvčí policie Andrea Straková.

V pátek před půlnocí kontrolovala hlídka v ulici Jezuitské muže, který odpovídal popisu podezřelého. Skutečně se jednalo o útočníka, po kterém bylo vyhlášeno pátrání. Policisté ho zadrželi a eskortovali na služebnu.

„Policejní komisař zahájil trestní stíhání muže pro zločin vydírání a přečiny porušování domovní svobody a omezování osobní svobody. Nyní tráví svůj čas ve vazební věznici a za jeho jednání mu může hrozit až osmiletý trest odnětí svobody,“ doplnila mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám