Hlavní obsah

Srážku dodávky s osobním autem žena nepřežila

Novinky, ČTK, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Třeboň

V neděli večer se na Třeboňsku v jižních Čechách stala vážná dopravní nehoda, která si vyžádala jeden lidský život. Střet malé dodávky s osobním vozem kolem půl osmé u obce Nová Hlína nepřežila žena. Informovala o tom mluvčí jihočeské záchranné služby Petra Kafková.

Článek

Na místě zasahovaly pozemní posádky zdravotnické záchranné služby z Třeboně, Jindřichova Hradce a Českých Budějovic a vrtulník Letecké záchranné služby Jihočeského kraje.

Žena, která nehodu nepřežila, zemřela na místě. Staršího muže s poraněním břicha a asi dvanáctiletého chlapce se zlomeninou dolní končetiny záchranáři odvezli na traumatologické oddělení českobudějovické nemocnice a pětatřicetiletou ženu s poraněním obou dolních končetin na úrazové oddělení Nemocnice Jindřichův Hradec.

„Asi pětatřicetiletého muže s mnohačetnými poraněními vrtulník letecké záchranné služby transportoval na anesteziologicko-resuscitační oddělení nemocnice v Českých Budějovicích,“ uvedla Kafková.

Okolnosti nehody policisté vyšetřují.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám