Hlavní obsah

Mladý motorkář nepřežil srážku s nákladním autem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tragická nehoda se stala v úterý odpoledne v Mnichově Hradišti na Mladoboleslavsku. Čtyřiadvacetiletý motorkář zahynul po srážce s nákladním automobilem. Jeho spolujezdce transportoval vrtulník s těžkými zraněními do Ústřední vojenské nemocnice v Praze-Střešovicích.

Foto: Alex Švamberk, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„U tragické dopravní nehody motocyklisty s kamiónem zasahovali mladoboleslavští záchranáři v úterý odpoledne v Mnichově Hradišti. Čtyřiadvacetiletý řidič motorky na místě podlehl těžkému zranění hlavy a hrudníku, zasahující lékař po příjezdu na místo mohl už pouze konstatovat smrt," uvedla mluvčí středočeských záchranářů Tereza Janečková.

"Jeho o tři roky mladší spolujezdec byl do nemocnice převezen vrtulníkem pražské letecké záchranné služby s podezřením na úraz páteře s postižením míchy,“ dodala mluvčí.

Nákladní automobil odbočoval ze silnice do areálu bývalého ČSAD, motorkář přijížděl ve směru od České Lípy.

Silnice byla po dobu vyšetřování kolize dočasně průjezdná jen jedním jízdním pruhem. Na místě zasahovali záchranáři, policisté a hasiči. Později komunikaci uklidili pracovníci Správy a údržby silnic.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám