Hlavní obsah

Lupič v Třebíči vnikl do domu a nožem si vynutil vydání peněz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Neznámý ozbrojený pachatel přepadl v sobotu majitele rodinného domu v Třebíči. Pod pohrůžkou použití dvou kuchyňských nožů přinutil šestašedesátiletého muže k vydání několika stokorun.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Loupež se stala v sobotu kolem poledne. Lupič nejdříve zazvonil na zvonek u rodinného domu, přelezl branku, ukryl se na dvorku a pak vnikl do domu. Majiteli pak vyhrožoval dvěma kuchyňskými noži. Šestašedesátiletý muž mu nakonec vydal několik stokorun.

Pachatelovi je údajně 25 až 30 let, má světle hnědé, krátce střižené vlasy a světle hnědý řídký plnovous. Na sobě měl v době spáchání incidentu červenou mikinu, modré rifle, hnědočerné sportovní boty a na hlavě béžovou kšiltovku. Za zločin loupeže a přečin porušování domovní svobody mu hrozí trest odnětí svobody až na deset let.

Policie žádá občany, kteří se v sobotu v poledních hodinách pohybovali na Masarykově náměstí v Třebíči o informace, které by vedly k dopadení pachatele. Případné informace mohou podat na nejbližší oddělení policie, nebo přímo na linku 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám