Hlavní obsah

Muž s ukousnutým jazykem byl obviněn ze znásilnění, nebylo nejspíš jediné

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hradec Králové

Kriminalisté v úterý obvinili 49letého muže z Hradce Králové ze znásilnění, za které mu hrozí až pětileté vězení. Muž na ulici napadl a osahával těhotnou ženu s kočárkem. Podle policistů není vyloučeno, že má na svědomí více podobných případů.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Článek

„Využil svého práva a k věci odmítl vypovídat. Ze strany policie bude státnímu zástupci podán návrh na vzetí obviněného do vazby,“ řekla mluvčí policie Lenka Burýšková. [celá zpráva]

Policisté nevylučují, že obviněný má na svědomí více obdobných případů. Je například podezřelý, že v pondělí po desáté hodině dopoledne napadl na Pardubicku 20letou dívku. K činu mělo dojít mezi Opatovicemi nad Labem a Březhradem, a to na silnici z vlakového nádraží, kudy dívka šla.

„Muž s jízdním kolem měl dívku předjet, zastavit a bezdůvodně ji uchopit kolem ramen. Při dalším kontaktu se poškozená začala aktivně bránit a poté, co ji povalil na zem, jej měla poranit v obličeji,“ doplnila mluvčí policie.

Pachatel z místa činu odjel na jízdním kole. Dívka vyvázla bez zranění.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám