Hlavní obsah

Mezi pěti zraněnými po nehodě v Ostravě je i miminko

Právo, plk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Osmnáctiletý mladík, na jehož řidičském průkazu sotva „uschlo razítko“, havaroval dnes zhruba v 17:45 v Ostravě. S fiatem naboural do sloupu veřejného osvětlení, při nehodě se zranilo pět lidí. Jedním z nich bylo ještě ani ne roční dítě.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Nehoda se stala na Rudné ulici poblíž ostravského Avion Shopping Parku. „Z prvotních informací vyplývá, že řidič vjel z dosud nezjištěných příčin mimo komunikaci a narazil do sloupu veřejného osvětlení. Vozidlo se při nehodě přetočilo na střechu,“ uvedla ostravská policejní mluvčí Gabriela Holčáková.

Záchranáři odvezli k ošetření pět lidí, včetně ještě ani ne ročního dítěte. „Předběžně byla všechna zranění lehčího charakteru,“ sdělil mluvčí moravskoslezských záchranářů Lukáš Humpl.

Podle Holčákové vlastnil mladík řidičské oprávnění necelý měsíc, dechová zkouška na alkohol byla negativní. „Policisté provedli ohledání místa, fotografickou i topografickou dokumentaci, okolnosti nehody nadále prověřují,“ dodala s tím, že policie žádá svědky nehody, aby kontaktovali linku 158 nebo telefonní číslo 974 725 254.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám