Hlavní obsah

Ženu v centru Plzně zřejmě ubodal její přítel, policie ho zadržela

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kriminalisté zadrželi muže, který podle nich v úterý odpoledne v centru Plzně napadl nožem a usmrtil svoji partnerku. Obvinili ho z vraždy a nyní je v policejní cele.

Policie zadržela podezřelého.Video: Patrik Biskup, Novinky

 
Článek

Na ženu, která ležela bez známek života na lavičce v parku v Křižíkových sadech, upozornili policii kolemjdoucí. Přivolaní záchranáři na místě zjistili, že má žena bodná poranění a je v bezvědomí. V kritickém stavu ji převezli do nemocnice, kde se u ní lékařům podařilo obnovit základní životní funkce. Nakonec ale zemřela.

„Krátce po činu jsme měli vytipovanou osobu, která by se tohoto násilného činu mohla dopustit. Ještě v úterý večer jsme dotyčného muže zadrželi a krajští kriminalisté s ním realizovali celou řadu úkonů, a to včetně jeho účasti při středeční prověrce na místě činu,“ uvedla mluvčí policie Pavla Burešová.

Podle ní vyšetřovatel muže obvinil ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy a státní zástupce by měl podat návrh na jeho vzetí do vazby.

„Incident se odehrál mezi osobami z komunity lidí bez přístřeší, kdy si měl nyní již obviněný muž s poškozenou ženou vyřizovat jejich partnerské neshody,“ upřesnila Burešová.

V parku v centru Plzně našli pobodanou ženu v bezvědomí. V nemocnici ji oživili

Krimi
Související témata:

Výběr článků

Načítám