Hlavní obsah

U Bezměrova na Kroměřížsku hasiči vyprostili z vraku auta zraněnou ženu

Právo, jr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zraněnou řidičku museli hasiči ve čtvrtek ráno vyprostit ze zdemolovaného vraku auta po dopravní nehodě na křižovatce u Bezměrova na Kroměřížsku. Sanitka ji odvezla do nemocnice.

Foto: Petr Nový, Novinky

Článek

„Hasiči byli požádáni o pomoc po vážné dopravní nehodě na křižovatce u Bezměrova krátce po osmé hodině ráno. Křižovatka je kvůli častým vážným nehodám záchranářům velmi známá,“ řekl mluvčí Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje Ivo Mitáček.

Na místo vyjela jednotka profesionálních hasičů z Kroměříže s jedním zásahovým vozem, kterou v rámci mezikrajské pomoci posílila další jednotka profesionálních hasičů z Kojetína.

„U nájezdu na D1 nedaleko Bezměrova došlo k dopravní nehodě velké dodávky zn. VW Crafter a osobního auta Škoda Fabia. Po vzájemném střetu dvou vozů skončilo osobní auto mimo silnici v příkopu s potokem. Dodávka havarovala na bok a přes silniční svodidla. Při nehodě došlo ke zranění starší řidičky osobního auta,“ popsal Mitáček.

Hasiči zraněnou řidičku vyprostili z vraku auta a vynesli na silnici. Tam jí byla poskytnuta první předlékařskou pomoc a po příjezdu posádky zdravotnické záchranné služby si ji lékař převzal do své péče. Sanitka pak ženu odvezla do nemocnice. Dopravu na rušné křižovatce musela řídit policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám