Hlavní obsah

Kriminalisté ve Vltavě našli tělo ženy, kterou měl ubít její muž

Právo, Radek Plavecký

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kralupy nad Vltavou
Aktualizováno

Po těle zavražděné ženy pátrali kriminalisté v okolí Kralup nad Vltavou. Pročesávali břehy a potápěči hledali přímo v řece. Do ní měl mrtvé tělo hodit její muž, který ji v noci na 16. března zabil, jak sám policii nahlásil.

Článek

Kolem 11. hodiny dopoledne našli policejní potápěči tělo ženy. „Bylo nalezeno na jezu u Nelahozevsi. Na místě je soudní lékař, který tělo ohledá a bude nejspíš nařízena soudní pitva, která by měla potvrdit příčinu úmrtí a zda se skutečně jedná o pohřešovanou zavražděnou ženu,“ řekl Právu mluvčí středočeské policie Jakub Vinčálek.

„Prověřujeme výpověď sedmačtyřicetiletého muže, který se přišel v úterý udat, že ženu v noci na 16. března v místě jejich bydliště v obci Černuc na Kladensku zabil tak, že ji několikrát udeřil tupým předmětem do hlavy. Tělo pak zabalil a hodil do řeky Vltavy,“ uvedla mluvčí středočeské policie Soňa Budská.

Muže kriminalisté v úterý večer obvinili z vraždy, za to mu hrozí 12 až 20 let vězení. Letos by to byla ve středních Čechách první dokonaná vražda. Zatím kriminalisté vyšetřovali čtyři pokusy o vraždu, u všech odhalili pachatele.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám