Hlavní obsah

Auto srazilo v centru Zlína mladý pár, oba utrpěli těžká zranění

Právo, jr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlín

Těžká zranění utrpěli v neděli ráno dva mladí lidé, chlapec a dívka, v centru Zlína. Při přecházení vozovky je srazilo osobní auto.

Foto: Jiří Růžička, Právo

Dva mladí lidé utrpěli těžká zranění. Při přecházení vozovky ve Zlíně do nich narazil automobil.

Článek

„K nehodě došlo po páté hodině ráno v centru města na hlavním tahu I/49. Řidič osobního auta zn. Peugeot jedoucí ve směru na Vizovice, narazil do dvou chodců přecházejících vozovku. Dívka s chlapcem byli autem odraženi daleko od místa střetu a oba utrpěli velmi vážná zranění,“ informoval mluvčí hasičského záchranného sboru Zlínského kraje Ivo Mitáček.

„Nehodě přihlížela sestra sražené dívky, která poskytla přímé svědectví. Ze záchranářů na místo jako první dorazili hasiči, kteří začali poskytovat první pomoc zraněným. Dívka ležela uprostřed hlavního tahu, chlapec byl mimo komunikaci. Po příjezdu zdravotníků byli oba pacienti předáni lékařům a převezeni do nemocnice,“ popsal Mitáček.

Řidič při nehodě utrpěl silný psychický otřes, stejně jako svědkyně nehody. Oběma byla poskytnuta nezbytná posttraumatická pomoc proškolenými hasiči. Doprava v místě nehody byla omezena nejen po dobu zásahu složek integrovaného záchranného systému, ale i během vyšetřování.

Reklama

Výběr článků

Načítám