Hlavní obsah

Policisté zahřívali sebevraha, který skočil z mostu do ledové Olše

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karviná

Před zraky policistů skočil v sobotu do ledové řeky Olše v Karviné 22letý mladík. Informovala o tom v pondělí karvinská policejní mluvčí Zlatuše Viačková, podle které strážníci muže z řeky vytáhli a do příjezdů lékařů ho intenzivně zahřívali.

Článek

Oznámení o muži, který stál na mostě v karvinské městské části Darkov, dostala policie v sobotu večer krátce po setmění.

„Policejní hlídka vyjela k mostu poblíž Lázní Darkov. Muž stál za zábradlím a na oslovení nereagoval. Policisté se pokoušeli s mladíkem navázat kontakt a komunikovat s ním. Ten ale stále nereagoval a neodpovídal. Po chvíli najednou skočil do řeky Olše,“ uvedla Viačková.

Policisté podle ní na nic nečekali a mladíka z řeky vytáhli. „Ihned mu poskytli neodkladnou péči a do příjezdu lékařů ho zahřívali,“ dodala mluvčí. Policistům se pak mladík svěřil, že chtěl spáchat sebevraždu, protože je v těžké životní situaci.

Reklama

Výběr článků

Načítám