Hlavní obsah

Hádku rodičů ukončil syn několika ranami pěstí

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Nepříjemný incident se v noci odehrál v jednom z domů na brněnském Kolišti. Hádku rodičů psychicky neunesl nevlastní syn, který rozpor mezi otcem a matkou vyřešil několika ranami pěstí uštědřených otci. Po bitce v bytě zasahovali záchranáři a policisté.

Článek

Strážníci byli do domu přizváni záchranáři v půl jedné v noci. Opilý 46letý muž byl krvavě zraněný v obličeji. Muži zákona se dozvěděli, že muž popíjel s příbuznými alkohol, až došlo k verbální roztržce mezi mužem a jeho ženou.

Vášnivé hádce byl přítomen i nevlastní syn, který se prý snažil konflikt ukončit, a proto údajně fyzicky napadl svého otčíma několika ranami pěstí do obličeje,“ řekla mluvčí brněnských strážníků Denisa Kapitančíková.

Sám 24letý mladík, který byl také pod vlivem alkoholu, se strážníkům k napadení otce přiznal s tím, že incident rodičů psychicky nezvládl. „V bytě byla také manželka napadeného, kvůli silné opilosti však nebyla schopna žádné komunikace,“ doplnila Kapitančíková.

Napadený muž po ošetření skončil v nemocnici, případ si převzali policisté.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám