Hlavní obsah

Utržený přívěs nákladního vozu smetl ženu na chodníku

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Velmi vážná zranění utrpěla v úterý ráno žena v pražských Letňanech. Nákladnímu vozu se za jízdy utrhl přívěs, který vyjel na chodník, kde zasáhl procházející ženu, a zastavil se až o zídku. Žena skončila ve vážném stavu v nemocnici.

Článek

Neštěstí se stalo po sedmé hodině ráno v ulici Beranových. „Přivolaný znalec se k okolnostem uvolnění přívěsu na místě nevyjádřil, na případu policisté pracují,“ řekl Novinkám mluvčí pražské policie Tomáš Hulan.

„Zraněná žena utrpěla vážná poranění hlavy a devastující zranění ruky. Záchranáři jí museli na místě zajistit dýchací cesty a ve vážném stavu byla převezena do nemocnice na pražských Vinohradech,“ řekla mluvčí pražské záchranné služby Jiřina Ernestová.

Podle dostupných informací táhl nákladní automobil dvounápravový přívěs směrem k Proseku. Před areálem Letov se přívěs uvolnil a najel na chodník, kde právě procházela chodkyně. Zdemolovaný přívěs museli vyprostit přivolaní hasiči.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám