Hlavní obsah

Na hlavním tahu na Prahu u Teplic se srazila dvě auta, dva zranění

Právo, Karel Otcovský

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bystřany

Zraněním dvou osob skončil v pátek ráno střet dvou osobních aut na silnici I/8 u Bystřan na Teplicku. Hlavní tah z Teplic na Prahu byl zhruba půl druhé hodiny uzavřen a doprava odkláněna po objízdných trasách.

Foto: Karel Otcovský, Právo

Havarovaná auta blokovala několik desítek minut hlavní tah z Teplic na Prahu.

Článek

Příčinou nehody bylo zřejmě nedání přednosti v jízdě vozidlu jedoucímu po hlavní silnici. Po střetu zůstali v rozbitých autech zranění oba řidiči. Záchranáři je převezli do teplické nemocnice. Lékaři nyní zjišťují rozsah jejich zranění.

Na stejném místě, a za podobných okolností jako v pátek, došlo před šesti lety k tragické nehodě, při které zemřelo pět lidí. Motoristé od té doby říkají místu "křižovatka smrti". Viník havárie dostal tehdy u teplického soudu desetiletý trest vězení, odvolací krajský soud trest snížil o rok.

Jen o několik stovek metrů dál směrem na Teplice došlo toto pondělí k nehodě, při které kamión naložený pískem srazil přes silnici přebíhající dítě. Jedenáctiletý chlapec podlehl těžkému zranění hlavy v ústecké nemocnici.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám