Hlavní obsah

Policie hledá řidiče, který za naplnění nádrže auta neplatí

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mníšek pod Brdy

Policisté hledají řidiče, který už sedmkrát přijel natankovat vůz v okolí Mníšku pod Brdy na Praze-západ a ujel. Natankovat bez placení vyráží vždy kolem oběda se Škodou Octávií černé barvy, na které jsou ukradené registrační značky 5B2 0990.

Článek

„Neznámý muž při příjezdu k čerpací stanici naprosto v klidu vystoupí z vozidla a natankuje. Pak opět velmi klidně nastoupí a odjede bez zaplacení,“ řekla mluvčí policie na Praze - venkov Štěpánka Zatloukalová.

Navštívil už čerpací stanice v Líšnici, na dálnici D8, v Klíčanech a v okolí Prahy. Na stejnou benzinku v Líšnici se vrátil hned dvakrát, a to 1. února a 15. března 2010. Celkem už si bez placení natankoval 300 litrů pohonných hmot. Tankovat vyráží mezi desátou a druhou hodinou.

„Policisté z Mníšku pod Brdy proto žádají občany, kteří mohou poskytnout informace k uvedenému vozidlu a osobě, aby tak učinili na tísňové lince 158,“ doplnila Zatloukalová.

Reklama

Výběr článků

Načítám