Hlavní obsah

Podnikateli z Klatov zlámal útočník tyčí ruce a nohy

Právo, Patrik Biskup

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Klatovy

Kriminalisté pátrají po neznámém útočníkovi, který ve středu večer v Klatovech brutálně zbil místního podnikatele. Železnou tyčí mu zlámal ruce a nohy, vážně ho zranil i na hlavě.

Foto: Petr Nový, Novinky

Napadený muž skončil s vážnými poraněními v nemocnici.

Článek

Podle informací Práva se stal incident po jedenadvacáté hodině, kdy se pětapadesátiletý muž vracel domů z práce. Útočník na něho vyběhl ze křoví a začal ho mlátit hlava nehlava.

Napadený muž skončil v nemocnici, kde ho nyní střeží policisté. „Měl vážná poranění hlavy a také horních a dolních končetin,“ uvedla mluvčí krajské záchranky Lenka Ptáčková.

Policisté zatím o případu nechtějí sdělovat žádné podrobnosti. Oficiálně potvrdili jen to, že došlo k fyzickému napadení muže, který utrpěl vážná zranění. Případ kvalifikovali zatím jako trestný čin ublížení na zdraví.

Nevylučují ale ani přísnější posouzení jako například pokus o vraždu. Podle jedné z verzí mohlo jít i o útok na objednávku. Právo zjistilo, že napadený muž má obchodní spory s jiným podnikatelem. To je vše předmětem vyšetřování.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám