Hlavní obsah

Silnici z Prahy na Tábor uzavřela nehoda, dva lidé zemřeli

Právo, Novinky, Petr Nový, Petr Blahus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Benešov
Aktualizováno

Tragická dopravní nehoda se stala ve čtvrtek ráno na hlavním silničním tahu z Prahy na Tábor. Při karambolu u Miličína na Benešovsku dva lidé zemřeli, jeden byl těžce zraněný. Silnice byla uzavřená.

Článek

Informaci o neštěstí potvrdila mluvčí benešovské policie Zuzana Stránská. Nehoda se stala asi 400 metrů za Miličínem, bližší podrobnosti zatím nejsou k dispozici.

Středočeští zdravotníci podle své mluvčí Terezy Janečkové vyslali na místo nehody tři sanitní vozy, do vzduchu navíc musel vrtulník rychlé záchranné služby. Do ošetřování se na místě nehody, která zablokovala na určitou dobu provoz na silnici, zapojil i lékař, který tudy náhodou projížděl.

„Zraněným poskytl první pomoc a u jednoho z mužů v bezvědomí zahájil resuscitaci. Pacient však spolu s dalším mužem na následky smrtelných zranění na místě zemřel,“ řekla Janečková.

Třetí těžce zraněný muž byl po letecky transportován do Fakultní nemocnice v Motole, druhý zraněný skončil na chirurgické ambulanci v benešovské nemocnici.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám