Hlavní obsah

Čtyřleté dítě vypadlo z balkonu ve třetím patře

Právo, jt

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zruč nad Sázavou

Čtyřleté dítě vypadlo ve středu odpoledne ve Zruči nad Sázavou z balkonu ve třetím patře. S podezřením na vážný úraz hlavy ho odvezl vrtulník do pražské fakultní Thomayerovy nemocnice. Podle mluvčí středočeské záchranky Terezy Janečkové spadlo dítě z výšky deseti až dvanácti metrů.

Foto: Petr Nový, Novinky

Článek

„Náhodní kolemjdoucí jej nalezli na zemi pod balkónem,“ uvedla k tomu Janečková s tím, že během jejich volání na linku 155 bylo dítě ještě při vědomí a plakalo.

„Po příjezdu záchranářů však už začalo upadat do bezvědomí. Zasahující lékař měl u dítěte podezření na vážný úraz hlavy,“ řekla Janečková. Podle mluvčího kutnohorské policie Daniela Votroubka bylo dítě s největší pravděpodobností v kritickém okamžiku v bytě samo.

„Prověřujeme samozřejmě možnou trestní odpovědnost rodičů,“ poznamenal policejní mluvčí.

Reklama

Související témata:

Související články

Mladík přežil pád z 12. patra

Dva vážné úrazy po pádu z výšky zaměstnaly v úterý a ve středu záchranáře v Praze a Bohumíně na Karvinsku. V metropoli se při odklízení sněhu ze střechy zřítil...

Výběr článků

Načítám