Hlavní obsah

Policie dopadla údajné únosce, kteří zavřeli muže v kufru auta

Právo, jt

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Policie dopadla údajné únosce muže, který byl v úterý v Praze 8 nalezen spoutaný v kufru automobilu. Právu to sdělil dobře informovaný zdroj.

Článek

Mluvčí pražské policie Iva Knolová informaci Právu potvrdila. „Mám informace o tom, že útvar pro odhalování organizovaného zločinu zadržel v Brně čtyři osoby podezřelé ze spáchání tohoto trestného činu,“ uvedla. Bližší informace ale nesdělila.

Uneseným měl být právník, který se specializoval na vymáhání pohledávek. Skupina mužů ho  násilně unesla a ujížděla s ním ulicemi města. Jejich úprk ale skončil nehodou.

Ráno byla hlídka dopravních policistů přivolána do křižovatky ulic Čimická – Pod Čimickým hájem v Praze 8, kde došlo k dopravní nehodě osobních vozů Škoda Fabia a Citroën Xantia.

"Vzhledem k tomu, že osádka fabie z místa utekla, přistoupili policisté k prohlídce vozu. Při té nalezli v zavazadlovém prostoru spoutaného pětatřicetiletého muže. Nebyl naštěstí nijak zraněn," řekla mluvčí Miklíková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám