Hlavní obsah

Dopravu na D11 zablokovala před Prahou nehoda čtyř aut

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hradec Králové
Aktualizováno

Na hradecké dálnici D11 u Šestajovic ve směru na Prahu havarovala čtyři auta. Kvůli přistání vrtulníku byl provoz na dálnici zastaven, řekl operační důstojník dálničního oddělení Poříčany. Za nehodou se utvořila kolona osm kilometrů. Provoz už je na dálnici obnoven, sdělil Novinkám mluvčí středočeské policie.

Článek

Na dálnici havarovalo na pátém kilometru ve směru na Prahu nákladní auto a dodávka a o kousek dál se srazila další dvě osobní auta.

Mluvčí pražské záchranné služby Jiřina Ernestová uvedla, že jednoho zraněného převážel vrtulník do nemocnice v Praze-Vinohradech. Podrobnosti o jeho stavu ani o případných dalších zraněných neměla.

Podle informací Novinek je zraněným mužem řidič dodávky, který svým vozem narazil do nákladního auta. Řidič zůstal v automobilu zaklíněn. "Havárie zablokovala dálnici zhruba na půl hodiny," potvrdil Novinkám středočeský policejní mluvčí.

Pár minut po střetu dodávky s nákladním vozem se opodál srazila další dvě osobní auta. Tato nehoda však údajně nezpůsobila žádné vážnější dopravní komplikace.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám