Hlavní obsah

Policie pohřešuje dívku, která zmizela v Řecku

Novinky, Petra Konečná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

České Budějovice

Policisté marně pátrají po 19leté Lucii Saganové z Borovan na Českobudějovicku. Dívka na konci června odjela na řecký ostrov Samos pracovat jako číšnice. Nejprve s rodinou komunikovala přes ICQ. Od 21. července však o ní její rodina nemá žádné zprávy. Její mobilní telefon je nedostupný.

Foto: ČTK

Policisté pátrají po devatenáctileté Lucii Saganové z Borovan na Českobudějovicku, která zmizela v Řecku, kam odletěla na brigádu jako číšnice.

Článek

Dívka na začátku léta našla lákavou brigádu v zahraničí. Odjela do řeckého letoviska, jehož jméno však rodině nesdělila. Stejně tak jí taktéž neřekla název baru, v němž má jako číšnice pracovat, což celou situaci ještě zhoršuje.

S rodiči udržovala kontakt přes ICQ. Poslední zprávu jim poslala okolo devátého hodiny 21. července. Od té doby je nezvěstná. 

Pohřešovaná dívka měří okolo 175 až 180 centimetrů. Má štíhlou postavu, rovné dlouhé černé vlasy s pěšinkou vpravo. Údajně se velice dobře domluví anglicky. 

 "Je možně, že pohřešovanou dívku mohl spatřit někdo z českých turistů v Řecku," uvedla mluvčí českobudějovické policie Regina Tupá.

Jakékoliv informace o dívce přijmou policisté na všech služebnách, lince 158 a na telefonních číslech 974 226 383, 974 226 384 a 974 226 353.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám