Hlavní obsah

Opilec spadnul do vsetínské vodní elektrárny, tahali ho hasiči

Právo, jr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vsetín

Opilý mladý muž spadl v noci ze soboty na neděli do nádrže malé vodní elektrárny ve Vsetíně. Z vody ho dostali teprve přivolaní hasiči.

Článek

„O pomoc jsme byli požádáni krátce po druhé hodině ráno. Na místo vyjela jednotka profesionálních hasičů ze Vsetína. Hasiči zjistili, že mladý muž spadl do hlubokého náhonu malé vodní elektrárny a nemohl ven. Pravděpodobně přepadl přes zábradlí a po třímetrovém pádu skončil ve vodě,“ informoval mluvčí Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje Ivo Mitáček. Muži, který volal o pomoc, však nemohli pomoci ani přivolaní policisté. Z náhonu dostali nešťastníka pomocí nastavovacího žebříku až hasiči.

„Naštěstí neutrpěl žádná zranění, převzala si ho policejní hlídka. V krátké době jde již o druhou záchrannou akci po pádu mladého opilého muže do vodních toků na Vsetínsku,“ upozornil Mitáček.

Ve středu 22. července tahali hasiči mladíka z vody pod splavem na Rožnovské Bečvě u Hrachovce. Ten po pádu utrpěl zranění na hlavě a hrozilo mu utonutí. I v tomto případě hrál roli alkohol.           

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám