Hlavní obsah

V rybníce na kraji Prahy našli nahé tělo ženy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Tělo nahé ženy bylo v neděli večer nalezeno v rybníce v Dolňanské ulici na pražském Zličíně. Kvůli absenci dokladů policie zjišťovala ženinu totožnost, což se následně podařilo.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

Podle kriminalistů se jedná o 42letou ženu, která bydlela nedaleko.

Mluvčí pražských hasičů Vít Pernica Novinkám řekl, že v 19:22 obdrželi telefonát z policie. Na místo vyjížděli potápěči hasičů a po vytažení ženina těla z rybníka je předali policii.O tom, zda žena utonula, či zda má na jejím úmrtí podíl někdo cizí, podle Pernici zatím nelze spekulovat.

Voda se od pátku stala osudnou i pro další lidi. V sobotu utonuli ve Středočeském kraji dva lidé - po poledni se utopil padesátiletý muž v Kolíně, později odpoledne pak stejný osud potkal o dva roky mladší ženu ve Vranovicích na Rožmitálsku.

V Bohumíně na Karvinsku se v pátek utopil v rybníce Kališok devítiletý chlapec, jednadvacetiletý muž zemřel v pátek večer při koupání v řece Olši na okraji Dětmarovic rovněž na Karvinsku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám