Hlavní obsah

Žena po nárazu auta do stromu zemřela, další muž těžce zraněn

Právo, René Chvalina

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pardubice

Tragickou bilanci, mrtvou ženu a těžce zraněného muže, má úterní havárie osobního automobilu u obce Zminný na silnici vedoucí z Pardubic do Dašic. Osobní auto renault po třetí hodině ráno zřejmě ve velké rychlosti dostalo smyk, narazilo do stromu a skončilo na střeše. Čtyřiadvacetiletá žena z Ostravska po nárazu z auta vypadla a na místě zemřela.

Článek

Dalšího muže s těžkým zraněním museli hasiči z vraku vyprostit za pomocí hydraulického zařízení. "Muž byl zaklíněn pod vozidlem, těžce zraněný, ale při vědomí. Transportovali jsme ho do pardubické nemocnice,“ uvedl Otomar Kušička, vedoucí lékař Zdravotnické záchranné služby Pardubického kraje.

"V tuto chvíli zatím nevíme, ani kdo vůz řídil. K nehodě jsme povolali i psovoda s policejním psem. Ten prohledával okolí, protože si nikdo nebyl jistý, jestli v autě nejelo víc než dva lidé,“ upřesnila Právu další podrobnosti nehody mluvčí pardubické policie Markéta Janovská.

"Žádný další člen posádky však do této chvíle nebyl nalezen,“ dodala Janovská. Na tomto úseku silnice za poslední roky došlo už několikátému smrtelnému zranění.

Reklama

Výběr článků

Načítám