Hlavní obsah

Opilec ohrožoval revolverem lidi v pražské tramvaji

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Muže ozbrojeného plynovým revolverem vyvedli v úterý večer z tramvaje pražští strážníci poté, co podle svědků ohrožoval cestující na tramvajové zastávce v Sokolovské ulici. Muž nakonec skončil v péči přivolaných policistů.

Článek

Městskou policii volali lidé s tím, že neznámý muž v modrém saku ohrožuje střelnou zbraní lidi na tramvajové zastávce. Žádného takového člověka ale strážníci po svém příjezdu na místo nenašli, proto jeli za tramvají vyjíždějící směrem do centra.

V další zastávce zpozorovali, jak se řidič soupravy snaží vykázat z vagónu nějakého muže. Cestující ještě strážníky upozornili, že je muž ozbrojen střelnou zbraní, kterou má za opaskem kalhot.

„Strážníci okamžitě zasáhli a muže vyvedli z tramvaje za pomoci donucovacích prostředků. Při jeho zadržení u něho našli plynový revolver, který mu odebrali,“ řekla mluvčí pražských strážníků Radka Bredlerová.

Totožnost muže se strážníkům kvůli jeho velké opilosti nepodařilo zjistit, předali ho proto přivolaným policistům.

Reklama

Výběr článků

Načítám