Hlavní obsah

Na přepadené poště vyhrožoval bombou v batohu

Právo, mák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SOKOLOV

Vyloupit hlavní poštu v Sokolově chtěl ve středu večer 42letý muž ze Sokolovska. Zaměstnancům pošty vyhrožoval, že má v batohu bombu a pokud nedostane peníze, hodí batoh za přepážku.

Článek

„Pro umocnění situace měl stále přes rameno batoh viditelně přehozený. Ani po několikátém zopakování však pracovnice peníze nevydaly. Pachatel stále trval na svém a hrozil, že batoh hodí za přepážku a že vyletí do vzduchu,“ popsala událost ve čtvrtek mluvčí sokolovských policistů Věra Krajníková.

„Pracovnice tvrdily, že peníze nemohou vydat, jelikož nemají přístup k trezoru. Pachatel chtěl, aby mu peníze vydaly do jedné minuty. Když však ani s tímto neuspěl, z pošty odešel,“ doplnila mluvčí.

Policisté muže, který už byl v minulosti několikrát trestán, dopadli zhruba hodinu po činu. V batohu žádná výbušnina nebyla „Na policii se ke svému činu doznal,“ poznamenala Krajníková s tím, že nyní mu hrozí až deset let vězení.

Reklama

Výběr článků

Načítám