Hlavní obsah

VIDEO: Pražský okruh zastavila srážka pěti kamiónů

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA
Aktualizováno

Dopravu na okraji Prahy směrem od Plzně ochromila v pátek dopoledne srážka pěti kamiónů. Ty se srazily na Pražském okruhu směrem k Barrandovskému mostu. Kvůli karambolu se před nehodou vytvořily dlouhé kolony kamiónů.

Článek

Jeden z řidičů byl při nehodě zraněn. Z kabiny ho museli vystříhat hasiči. „Po vyproštění jsme zraněného muže převezli na traumatologické oddělení pražské nemocnice v Motole,“ řekla Novinkám mluvčí středočeské záchranné služby Tereza Janečková.

Záchranáři a policisté na místě hromadné nehody. Foto: HZS Praha / Jan Kostík

Několikakilometrové kolony

Kamióny se srazily krátce po půl desáté na frekventovaném hlavním tahu směrem k centru. Problémy byly i v protisměru, kde byly odstaveny vozy záchranářů a hasičů zasahujících u neštěstí.

„Na místě se srazilo pět kamiónů, jeden člověk byl zraněný,“ řekl mluvčí pražské policie Tomáš Hulan. Doplnil, že před nehodou se rychle vytvořily dlouhé kolony, které si vyžádaly i nutný odklon dopravy z dálnice D5 od Plzně.

Policisté odklonili dopravu na Ořech. Po půl dvanácté se záchranářům podařilo uvolnit jeden jízdní pruh, a policisté tak mohli zrušit odklon dopravy. Přesto se kolony rozjíždí jen velmi pomalu.

Při nehodě se srazilo pět kamiónů. Foto: HZS Praha / Jan Kostík

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám