Hlavní obsah

Mladý policista zahynul v autě po čelním střetu

Právo, jac

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

VYŠKOV

Život sedmadvacetiletého policisty a zranění dvou dalších osob si vyžádal úterní odpolední střet dvou osobních automobilů na přímém úseku silnice u Hodějic na Vyškovsku.

Článek

Sedmadvacetiletý řidič osobního vozu Fiat Cinquecento, jedoucí ve směru od Slavkova, vjel ve 14.43 do levé poloviny vozovky a střetl se čelně s protijedoucí Škodou Octavia. Řidič fiatu byl na místě mrtev. Řidič oktávie byl převezen do vyškovské nemocnice, spolujezdkyně s těžkým zraněním transportována do Brna.

„Víme zatím jen to, že malý fiat vjel do levé poloviny vozovky. Řidič se sice v poslední chvíli pokusil strhnout vozidlo doprava, ale došlo k čelnímu střetu,“ řekl Právu mluvčí vyškovské policie Alois Gryc. Doprava dosud není obnovena, vyšetřování na místě potrvá podle Gryce minimálně další hodinu. Policisté na jedné z nejfrekventovanějších silnic kraje mezi Slavkovem a Bučovicemi organizují odklon po vedlejších silnicích.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám