Hlavní obsah

Karel Gott měl v Praze bouračku

Právo, rav

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA
Aktualizováno

Zpěvák Karel Gott byl v neděli v Praze účastníkem nehody dvou osobních aut. Do audi jeho manželky Ivany, které řídil, narazilo auto se dvěma mladými Američany, jehož řidič havárii údajně zavinil. Nikdo naštěstí nebyl zraněn.

Článek

Podle TV Nova, která na nehodu upozornila, jeden z mladých Američanů nezvládl v pražské Resslově ulici řízení vozu a zablokoval cestu autu řízenému Gottem. Ten se sice snažil situaci zachránit, ale srážka už prý byla nevyhnutelná. Oba havarované vozy pak skončily v protisměru.

Gott jel v autě sám po Resslově ulici směrem do centra v levém pruhu. Těsně před ním v pravém pruhu zase cestovali dva mladí Američané, kteří se podle Novy vraceli z Chorvatska a jeli nonstop. Z ničeho nic údajně vůz Američanů zkřížil Gottovi cestu.

Auto, které Gottovi vjelo do cesty. Foto: Repro TV Nova.

„Udělal najednou myšku přes tady tu tlustou čáru přede mnou, náhle v té rychlosti to otočil a to už jsem nestačil ubrzdit,“ popsal nehodu Gott.

„Hoši jsou ze Spojených států. Myslím si, že by to tam taky nemohl udělat, ale je to slušný kluk a říká, že si je vědom, že udělal hloupost,“ měl Karel Gott pro počínání cizinců pochopení.

Karel Gott s druhým řidičem. Foto: Repro TV Nova.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám