Hlavní obsah

Na pražském Újezdě vykolejila tramvaj, dva zranění

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA
Aktualizováno

Na Malé Straně u zastávky Újezd vykolejila dnes dopoledne tramvaj. „Provoz ve směru k Andělu se zhruba na půl hodiny zastavil. V opačném směru jezdily tramvaje normálně,“ řekl dispečer Dopravního podniku. Podle informací byly zraněny dvě osoby, obě byly převezeny k ošetření do nemocnice v Motole.

Článek

"Tramvaji linky 9, která jela ve směru z centra, vykolejil na Újezdě zadní podvozek druhého vozu," popsal nehodu dispečer Dopravních podniků.

Tramvaje nejezdily od 10:56 do 11:35 ve směru Újezd - Anděl, v opačném směru byla doprava normální. Vykolejení podle dispečera způsobil kus železa v kolejišti.

Nehoda tramvaje si vyžádala dva zraněné

Mluvčí pražské záchranky Jiřina Ernestová řekla, že situace na místě zpočátku vypadala dramaticky.

:. Foto: Pro Novinky Pavel David.

Nakonec záchranáři ošetřili jednadvacetiletou dívku s naraženou hlavou a čtyřiadvacetiletého muže s úrazem ruky a nohy. Oba byli převezeni k ošetření do Fakultní nemocnice Motol.

Mluvčí nemocnice Eva Jurinová ČTK řekla, že zranění dívky i muže byla lehká. "Po ambulantním ošetření byli oba propuštěni domů," upřesnila.

Vyšetřovací důstojník pražských hasičů uvedl, že u nehody vůbec nezasahovali.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám