Hlavní obsah

Bratrovi zabodl kuchyňský nůž do zad a odešel s jeho družkou

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

FRÝDEK-MÍSTEK

Muž ze Slovenska pobodal v pondělí kuchyňským nožem svého nevlastního bratra ve Frýdku-Místku. Zraněný zůstal po útoku bez pomoci, kterou mu neposkytla ani jeho družka. Zdravotníky zavolali až sousedé. Nůž z těla muži vytáhli lékaři až na operačním sále.

Článek

V panelovém domě v ulici 28. října žila 49letá žena se svým 45letým druhem. Občas k nim přijel přespat jeho 38letý nevlastní bratr ze Slovenska. Právě tento muž zaútočil v pondělí večer na svého bratra kuchyňským nožem.

„Zezadu bodl nůž svému bratrovi mezi žebra. Z bytu hned odešel a i přítomná žena nechala druha bez pomoci. Tomu se naštěstí podařilo vstát a otevřít si dveře. Sousedé přivolali policii a záchrannou službu,“ popsal případ mluvčí policie ve Frýdku-Místku Iva Žurovec.

Zdravotníci přitom nemohli muži nůž vyjmout z těla na místě. I se zabodnutou dýkou byl převezen do nemocnice, kde lékaři nůž, který zasáhl plíci, vyjmuli při operaci.

Policistům se ve spolupráci se slovenskými kolegy podařilo útočníka rychle vypátrat. Druhý den byl zadržen v poledne v jedné restauraci ve Frýdku-Místku. „Byl obviněn z trestného činu ublížení na zdraví a hrozí mu až osm let vězení. Policie podá návrh na vzetí do vazby,“ doplnil mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám