Hlavní obsah

Zloději vlekli ženu za autem

Právo, jr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KROMĚŘÍŽ

Surovým a nebezpečným způsobem okradli ve středu po poledni dva muži osmapadesátiletou ženu v Hulíně na Kroměřížsku. Zloději sedící v autě jí chtěli vytrhnout tašky a protože je nepustila, vůz ji asi třicet metrů vlekl za sebou.

Článek

K napadení ženy došlo na Hviezdoslavově ulici v Hulíně, informovala mluvčí kroměřížské policie Květoslava Malenovská. „Přibrzdilo u ní osobní vozidlo šedé barvy, pravděpodobně Škoda Octavia. Spolujezdec se přes otevřené okno ženy zeptal na cestu do Koryčan. Žena začala ochotně vysvětlovat a ukazovat směr, ale spolujezdec se najednou z vozu rychle natáhl pro její igelitovou tašku a kabelku a snažil se je vyrvat ženě z rukou,“ popsala mluvčí.

I přes moment překvapení žena tašky pevně přidržela. Jenže řidič se okamžitě prudce rozjel. Žena se dál držela svých věcí v rukou zloděje, takže ji vůz vláčel ulicí. „Ze strachu, aby ji nepřejelo zadní kolo, se pak žena asi po třiceti metrech nebezpečné cesty tašek pustila. Po pádu utrpěla zranění, které ji ošetřili v nemocnici v Kroměříži,“ dodala Malenovská.

Poškozená přišla o věci za pět a půl tisíce korun, na oblečení ji vznikla škoda za dalších 1200 korun. Po pachatelích se slehla zem, policie po nich pátrá.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám