Hlavní obsah

Ozbrojená lupička přepadla banku v Nýřanech

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NÝŘANY

Ozbrojená žena přepadla ve čtvrtek ráno pobočku Komerční banky v Nýřanech na severním Plzeňsku. Pokladní za přepážkou pohrozila pistolí a donutila ji vydat peníze. S lupem pak utekla. Kolik peněz sebrala, zatím není jasné. Podle policie jí pokladní předala několik balíčků bankovek.

Článek

"Přepadení netrvalo ani třicet vteřin,“ řekl šéf kriminalistů z policejního ředitelství Plzeň-sever Vlastislav Fiala. Podle něho byla lupička vyšší postavy a oblečena celá v černém. "Na hlavě měla kšiltovku. Mohlo ji být okolo 25 let,“ upřesnil šéf kriminalistů.

Pobočka banky sídlí v domě přímo na hlavní třídě. Lupička patřila mezi první klienty po jejím otevření hned po osmé ráno.

Na severním Plzeňsku je to během měsíce již druhá loupež spáchaná ženou. V lednu předla maskovaná lupička poštu v Úlicích. "Jestli se jedná o stejnou pachatelku, zatím nevíme. Je to ale dost pravděpodobné, a to jak podobným způsobem provedení loupeže, tak i shodným popisem lupičky,“ dodal Fiala.

Reklama

Výběr článků

Načítám